Trenul Unirea

Calea Ferată din Moldova lansează concursul „Dragostea uneşte două maluri româneşti”.

Corina Bezer

După 14 februarie urmează o sărbătoare și mai frumoasă, cu multe tradiții și obiceiuri, care reprezintă și un simbol al primăverii – Dragobetele! Cu această ocazie, Calea Ferată din Moldova organizează un nou concurs pe facebook pentru toți îndrăgostiții cu genericul „Dragostea unește două maluri românești”!

De acestă dată, vor fi premiate cele mai emoționante și deosebite declarații de dragoste. În joc sunt puse 26 de bilete (clasa I, tur-retur), câte două pentru fiecare învingător!

Calea Ferata

Pentru a participa la concurs, scrie în comentariu la poza de concurs o declarație de dragoste!

Pe data de 22 februarie vom desemna norocoșii prin intermediul unei tombole.

De menționat că pe 24 februarie, toți doritorii pot călători cu trenul la jumătate de preț, precizează reprezentanţii Căii Ferate pe o reţea de socializare. 

Pe data de 24 februarie, atât în incinta gării feroviare, cât și în trenul de pe cursa Chișinău- Iași, călătorii vor avea parte de multe surprize și de o atmosferă romantică: șampanie, dulciuri, petale de tradanfiri etc. De asemenea, va fi instalat și un fotopanou personalizat pentru sesiune foto. Toate pozele vor fi publicate pe pagina de facebook a Căii Ferate din Moldova.