ODIP

Călin Lascut: „Respectați-vă istoria, transmiteți-o mai departe copiilor voștri și spuneți-le cu mândrie despre faptele de vitejie ale înaintașilor”

Corina Bezer

Călin Lascut este din Arad și își dorește să vadă Țara reîntregită. Din acest considerent, susține cu tot sufletul mișcarea unionistă și se implică activ în promovarea unirii. Astfel, atunci când a aflat că Asociația „UNIREA – ODIP” a fost amendată cu 6500 de lei pentru că a colectat semnături pentru Unirea cu România, a hotărât să se implice și să îi susțină financiar pe tinerii unioniști din Republica Moldova. „Motivul care m-a determinat să donez acești bani ține de dragostea de neam și țară. În al doilea rând, noi, cei din Romania, vă vrem acasă pentru a duce la bun sfârțit idealul strămoșesc de fi uniți într-o singură națiune mare și puternică”, a declarat pentru Liber TV, Călin Lascut. 

Călin Lascut

Călin îi îndeamnă pe toți românii să fie uniți în Anul Centenarului și să îi susțină pe tinerii care promovează Unirea:  „Hai să dăm mână cu mână toți cu inima română. Respectați-vă istoria, transmiteți-o mai departe copiilor voștri și spuneți-le cu mândrie despre faptele de vitejie ale înaintașilor. TRĂISCĂ ROMÂNIA MARE!”, a precizat Călin. 

Dacă vrei să susții și tu cauza unionistă și activitățile patriotice ale Asociației „UNIREA – ODIP”, click aici.