Picnicul Anului 2019

Când va avea loc PICNICUL ANULUI 2019 și ce surprize pregătesc organizatorii

Corina Bezer

Cea de-a treia ediție a evenimentului vă dă ocazia să faceți o escapadă în unul dintre cele mai frumoase locuri ale Moldovei, unde vă veți putea regăsi alături de cei dragi într-o atmosferă de suflet, cu muzică bună și activități pentru toate categoriile de vârstă.

NUNTA LA ȚARĂ

Unele dintre cele mai frumoase ritualuri țin de căsătorie. Organizatorii și-au propus propus ca pe 9 și 10 noiembrie, să readucă la viață frumusețea vremurilor de odinioară prin Nunta la Țară (anii 1960-1980). Evenimentul este organizat în parteneriat cu Teatrul Național „Eugen Ionesco”, care va teatraliza frumoasele obiceiuri ale Nunții de la Țară. „O să încercăm să arătăm pe viu nunțile de cândva, izvorâte din regia dragostei față de neam, tradiție și cultură”, spun reprezentanții Centrului etno-cultural VATRA. 

Picnicul Anului 2019

PROGRAMUL ARTISTIC

 Participanții la eveniment vor avea parte de un spectacol extraordinar, care va reînvia muzica străveche, transmisă de străbuni. Veți putea savura din plin piesele fanfarelor de altădată, pentru a vă trezi emoțiile vremurilor de odinioară.

BUCATE DELICIOASE PREPARATE ÎN SÂNUL NATURII

Oaspeții vor putea alege dintr-o varietate de mâncăruri tradiționale, gătite cu multă grijă de bucătarii noștri iscusiți.  La prețul de doar 219 lei, veți beneficia de o ofertă „totul inclus”.

Veți putea savura din plin gustul ciorbelor preparate la ceaun (zeamă țărănească, ciorbă cu fasole și afumături, ciorbă de pește) sau al altor bucate principale (fasole cu ciolan, tocăniță cu mămăligă sau varză țărănească cu costiță de purcel). Nu va lipsi vinul fiert sau aroma diversității de ceaiuri din ierburi.

Copiii vor avea parte de un meniu special la preț redus, de doar 109 lei.

Picnicul Anului 2019

ACTIVITĂȚI DISTRACTIVE

•         Curse cu obstacole;

•         Șah;

•         Mini-golf;

•         Competiții de trageri cu arcul medieval;

•         Aruncatul topoarelor;

•         Zbor cu tiroliana;

•         Curse cu ATV-urile;

•         Drumeții organizate pentru fiecare categorie de vârstă;

•         Șezătoare pe prispa căsuței țărănești, amenajată pe teritoriul Complexului VATRA în stilul secolului XIX

Picnicul Anului 2019

TEAM BUILDING PENTRU COMPANII

Totodată, va fi organizat un team building comun, în cadrul căruia angajații vor uita de rutina de birou și se vor destinde într-o atmosferă de poveste. „Invităm instituțiile de stat și cele private, organizațiile neguvernamentale, colectivele artistice și sportive și alte structuri organizate să vină la Complexul etno-cultural VATRA și să petreacă o sărbătoare de neuitat alături de angajați. Pentru grupurile organizate din cadrul companiilor, putem organiza meniuri personalizate”, precizează organizatorii. 

Picnicul Anului 2019

Pentru persoanele sensibile la condițiile meteorologice reci, gazdele vor pune la dispoziție zone calde, special amenajate frigului de la începutul lunii noiembrie.  

Picnicul Anului 2019

Detalii în PICNICUL ANULUI 2019 https://www.facebook.com/events/2693561240667547/  sau www.vatrafest.com.

Liber TV este partener media al evenimentului Picnicul Anului 2019.

Picnicul Anului 2019