Cătălin Caldari

Cătălin Caldari: „Mesajul și segmentul unionist din cadrul societății trebuie să fie reprezentat în Parlament”

Corina Bezer

1. Pentru început, te rog să ne spui mai multe despre tine. Ce ar trebui să cunoască cititorii despre Cătălin Caldari?

Am 19 ani și sunt student la Facultatea de Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative, USM. Sunt un ferm susținător și promotor al reîntregirii teritoriale, identității și valorilor naționale românești.

2. Te-ai remarcat prin implicarea activă în Asociația „UNIREA-ODIP”. Ce te-a determinat să te alături acestei asociații?

Asociația „UNIREA-ODIP” reprezintă un mediu asociativ care împărtășește valori și viziuni similare cu propria mea convingere, motiv care a stat la baza alăturării în asociație și care m-au determinat să promovez mai perseverent mișcarea unionistă.

3. În contextul alegerilor parlamentare, de ce crezi că este important ca unioniștii să fie prezenți în viitorul Legislativ?

Prezența unioniștilor în Parlament are o importanță semnificativă, deoarece mesajul și segmentul unionist din cadrul societății trebuie să fie reprezentat în Parlament de către reprezentanții veritabili ai unionismului, care sunt singurii exponenți competenți de a propune inițiative legislative menite să contribuie consecvent la înfăptuirea unității naționale. Mai mult, prezența în viitorul Legislativ este imperioasă, pentru evitarea acordării votului unionist de către electoratul unionist reprezentanților politici care nu-și asumă dezideratul politic și ideologic al unioniștilor ce riscă să nu fie reprezentați în Parlament.

4. De ce îl susții pe președintele „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, în campania electorală?

Susținerea acordată lui Vlad Bilețchi în campania electorală se datorează faptului că Vlad este un susținător fervent al cauzei naționale și posedă totalitatea calităților morale și aptitudinilor cognitive necesare reprezentării unioniștilor în viitorul Legislativ.

dd

Menționăm că președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, va candida pe listele Partidului Liberal, dar și pe circumscripția numărul 26, care include sectoarele Centru și Buiucani. 

dd