A 13-a ediție

Cauți un loc de muncă? Mâine va avea loc Târgul de Cariere la Chișinău

Corina Bezer

Evenimentul se desfășoară la Palatul Național „Nicolae Sulac” și se adresează atât persoanelor cu mai puțină experiență, cât și celor ce au dobândit cunoștințe solide în diferite domenii de activitate.

Locuri de muncă se vor regăsi în domenii precum Servicii & BPO, Auto & Automotive, Retail, IT & Software, Financiar, Industria Alimentară, Asigurări, Recrutare, Contabilitate & Audit, Bănci, Turism, Consultanță, Producție & Tehnică, Telecom și multe altele.

Vor fi disponibile peste 1.500 de locuri de muncă, programe de internship și voluntariat.

Un specific al târgului din această primăvară este prezența a numeroase companii și bănci din domeniul Financiar, între care EY Moldova, Moore Stephens sau PwC Moldova.

Printre participanți se numără și câteva companii din România. Spre exemplu, SCC Services (firmă de IT & Software din Iași), are 20 de oferte deschise pentru poziția de Operation Support Analyst. În descrierea jobului, se arată că sunt acceptați candidați care pot să lucreze de la distanță (de acasă). Almaviva Services este un alt angajator din Iași care caută colegi pentru Call Center.

În acest an, toți participanții la eveniment au ocazia să participe la o tombolă ce le va da șansa să câștige un abonament gratuit la îndrăgitulul festival de muzică din România, Electric Castle. Organizatorii Târgului de Cariere Chișinău oferă, prin acest premiu, o experiență de neuitat la Castelul Banffy de la Bonțida (lângă Cluj-Napoca), acolo unde se desfășoară a șasea ediție a Electric Castle.

dd

Alina Melnic, reporter-stagiar