De Ultimă Oră

Speranță pentru Ucraina! Congresul SUA a aprobat ajutorul militar de 61 de miliarde pentru Ucraina

Pachetul de ajutor militar pentru Ucraina în războiul său de apărare cu Rusia, de aproximativ 61 de miliarde de dolari, a fost aprobat, sâmbătă seară, d…

Actualizat acum 15 ore

Caz șocant: Un individ din Glodeni și-a violat fiica de 16 ani

Victoria Muntean

Un bărbat de 52 de ani a fost reținut de polițiști, fiind acuzat de faptul că a întreținut relații sexuale cu fiica vitregă de 16 ani. Cazul a fost înregistrat într-o localitate din raionul Glodeni.

Potrivit primelor informații, o minoră a depus miercuri, 16 februarie, o plângere la Poliție pentru faptul că pe parcursul a mai multor luni a întreținut relații sexuale în formă perversă cu tatăl vitreg.

Minora a comunicat că din vara anului 2021 apela la bărbat, având nevoie de bani pentru școală sau alte nevoi personale, la care ultimul profita de moment și întreținea raport sexual în formă perversă. Potrivit acesteia, rapoartele sexuale au fost întreținute atunci când mama sa pleca de la domiciliu.

Pe acest caz a fost pornit un dosar penal pentru „recurgerea la prostituția practicată de un copil”. Potrivit prevederilor legislației, bărbatul riscă până la 7 ani de închisoare.