evenimente de craciun

Ce evenimente cu miros de Crăciun te vor delecta în această lună

Adelina Scripcari

Echipa LiberTV ţi-a pregătit câteva din evenimentele în care poţi să simţi magia Craciunului alături de prieteni şi oameni frumoşi.

Vernisajul Magic – 15 decembrie

eveniment

În ajunul sărbătorilor de iarnă, pe 15 decembrie, ora 18.00, Palatul Republicii, vino să-ți alegi vinul preferat din colecția celor 200 de vinuri, expuse de 35 companii vinicole producătoare de vinuri de calitate premium reunite sub brandul de țară, Vinul Moldovei.

Toți vizitatori vor primi în dar un pahar cu logo-ul „Wine of Moldova”, perfect pentru a descoperi și a savura corect fiecare nuanță de gust și aromă a vinurilor bune și o broșură de degustare cu vinurile vernisate. La fel aveți ocazia să procurați direct de la producători, vinuri la prețuri speciale, asigurându-vă masa de sărbători cu vinuri de cea mai înaltă calitate.

Vernisajul Vinului este un eveniment de clasă dedicat promovării culturii vinului si a consumului vinului de calitate în Republica Moldova, organizat de Oficiului Național al Viei și Vinului, Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Vinuri, cu susținerea partenerului strategic, Proiectul USAID de Competitivitate. 

Târg caritabil de Crăciun – 10 decembrie

eveniment

Evenimentul caritabil este organizat cu scopul de a ajuta copiii din secția oncohematologică a oncohematologie pediatrica. Din mijloacele adunate, planificam să procurăm preparatele medicamentoase necesare pentru tratamentul micilor pacienți. 
Vă invităm pe toți să participați, să susțineți copiii care în aceste zile luptă pentru viața fără leucemie!!! 

Vă așteptăm pe toți 10 decemrie. 
Orele de activitate a tirgului: 10.00- 17.00
Locația: hotelul Jolly Alon, str. Maria Cibotari 37

Christmas Ball – 21 decembrie

eveniment

Ţi-ai dorit vreodată să te simţi prinţesă? În preajma sărbătorilor toate dorinţele devin realitate. Vino la Christams Ball şi sclipeşte alături de oameni frumoşi.

Pata de Ceai & Friends: Winter Session – 23 decembrie

eveniment

Participanții vor putea admira expoziția de fotografie cu tematica – #IarnădeCeai, inițiată cu ocazia concertului și susținută de Cocoșul Roșu, dar și lucrări create de tinerii artiști autohtoni și expuse de Galeria de artă OU.

De asemenea, toți cei prezenți la eveniment, se vor putea încălzi cu ceaiuri aromate și îndulci cu bunătăți pregătite de prietenii de la Korovva, pentru a aduce mai aproape magia sărbătorilor de iarnă.

LOCAȚIA: Casa Radio, Studioul 250, et. 1, Compania Teleradio Moldova(str. Miorița 1)
INTRARE: începând cu 30 de lei și cât consideri tu, că merită arta noastră!