desene animate 2016

Cele mai bune filme de animație din 2016

Patricia Cotlău

Desenele animate au fost dintotdeauna calea perfectă pentru a distrage un copil. Cu toții creștem, privindu-le. Actualmente, adulții, de asemenea, se arată interesați de acest fenomen datorită felului în care sunt realizate materialele. De-altfel, 2016 ne-a oferit câteva exclusivități animate.
 

KUBO ȘI LĂUTA MAGICĂ

Kubo duce o viaţă liniştită într-un sat de pe malul mării. Totul se schimbă însă, transformând viața lui într-un haos când un spirit din trecut începe să-l urmărească, mânat de o dorinţă veche de răzbunare. Kubo e urmărit de zei şi de monştri, iar pentru a supravieţui trebuie să găsească o armură magică, purtată cândva de tatăl lui, un războinic samurai legendar, care a murit. 

The Secret life of Pets

Animația prezintă viața la bloc din perspectiva animalelor. Terrierul Max se pomenește cu un nou partener de joacă, Duke, un câine care ar fi trebui eutanasiat. Problemele însă nu se opresc aici, pentru că în bloc îşi face apariţia şi Snowflake, un iepuraş alb care pare să ameninţe supremaţia lui Max în bloc.

Kung Fu Panda 3

După ce a scăpat Valea Liniștită de maleficul Lord Shen, pașnicul și mâncăciosul maestru Po se bucură de gloria faptelor sale de vitejie. Relaxarea şi toate bunătățile din lume îi încântă zilele, dar fericirea nu va dura prea mult, căci magnificul panda va avea de înfruntat o extraordinară amenințare supranaturală al cărei scop este distrugerea completă a spiritului kung fu! Trădarea unuia dintre Cei Cinci Furioși îl va mâhni nespus pe Po, care va trebui să dea totul pentru a dovedi valoarea inestimabilă a prieteniei şi a încrederii i pentru a-i salva din nou pe locuitorii din vale.

Zootropolis/Zootopia

Filmul de animație relatează povestea unui orașel în în care animalele trăiesc pașnic, astfel încât polițista din oraș se vede nevoită să colaboreze cu un vulpoi, care a încălcat deja legea. Aventura se declanșează odată cu dispariția unei vidre, iar asta pare a fi oportunitatea perfectă pentru a elucida, în sfârșit, un caz.

Moana

Este o animație subacvatică, în care protagonista pleacă în căutarea unei insule legendare cu scopul de a-şi salva familia. În căutările sale, Moana se va întâlni cu semi-zeul Maui, care se va oferi să o ajute.

Angry birds

Animația este ecranizarea propriu-zisă a cunoscutului joc cu același nume. Persistă ideea năvălirii porcilor pe insula păsărilor, evident, pentru a le fura ouăle.

Ice Age: Collision Course

Ice Age este una dintre cele mai îndrăgite serii de animație cunoscute vreodată. De data asta, în veșnic- epica căutare a ghindei, Scrat activează o navă zburătoare prăbuşită care declanşează un val de asteroizi asupra Terrei şi în special a locului în care trăiesc Sid, Many şi Diego. Dacă vor reuși să scape, vedeți doar în desen.