covid

DE ULTIMĂ ORĂ

ULTIMA ORĂ! Zi neagră pentru Republica Moldova. Într-o singură zi au decedat 11 persoane din cauza COVID-19

11 persoane au decedat doar într-o singură zi din cauza noului tip de coronavirus. Astfel, bilanțul deceselor a ajuns la 261. În același timp, potrivit Ministerului Sănătății, încă 54 de cazuri noi au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, după procesarea a 478 de teste de laborator. 53 cazuri cu transmitere locală și 1 caz de import (Federația Rusă). De la începutul pandemiei, în Republica Moldova au fost confirmate 7147 de cazuri de COVID-19.

Mai multe

injunghiat in Italia

Cetățean din R. Moldova, înjunghiat pe stradă în Italia

18-05-2020 09:11

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, tată a trei copii a decedat în Italia după ce a fost înjunghiat. Familia acestuia este disperată și cere ajutorul oamenilor pentru a aduce corpul neînsuflețit a acestuia acasă.

Alexandru Boboc, în vârstă de 20 de ani, locuia în comuna Verronelo din regiunea Veneto și făcea parte dintr-o echipă de fotbaliști amatori, jucători din diferite state europene și non-europene, în special din România, Moldova, Bulgaria și Brazilia.

Potrivit presei locale, crima a avut loc noaptea trecută în comuna Legnano. La fața locului a intervenit o echipă de medici, însă după câteva resuscitări nu s-a reușit salvarea moldoveanului.

Forțele de ordine din Italia nu au precizat circumstanțele în care s-a produs tragedia, ancheta fiind încă în curs de desfășurare.