Unirea Republicii Moldova cu România

Chelsoi Petrișor: „Oamenii să nu aibă liniște până ce Republica Moldova nu va fi primită înapoi în Țară, de unde a fost furată și apoi chinuită”

Corina Bezer

De aceste cuvinte se ghidează zilnic Petrișor Chelsoi, un unionist înflăcărat din Bacău, care de ani de zile stă la baza mișcării unioniste de pe ambele maluri ale Prutului. Își dorește Unirea și zilnic întreprinde acțiuni concrete pentru a o înfăptui. Una din aceste acțiuni a fost atunci când a susținut Asociația „UNIREA – ODIP” atunci când a fost amendată că a colectat semnături pentru Unirea cu România. Potrivit lui Petrișor, este de datoria fiecărui român să ajute mișcarea unionistă. „În afară de încurajările pe FB (care sunt gratis), orice activitate costă. Și cum nu așteptăm ajutor de la ruși, este datoria noastră, a românilor să ajutăm mișcarea unionistă”, a precizat unionistul.

Chelsoi Petrișor

Petrișor este sigur că 2018 este Anul Unirii și fiecare român trebuie să își unească eforturile, să uite de orgolii și să promoveze Unirea. „Oamenii, când se gândesc la Marea Unire din 1918, gândul îi duce imediat la Ardeal. Îi îndemn pe oameni să nu uite că Marea Unire a început cu Basarabia și că tocmai aceasta este acum rămasă în afara țării. Oamenii să nu aibă liniște până ce Moldova nu va fi primită înapoi în Țară, de unde a fost furată și apoi chinuită… Anul 2018, anul Reîntregirii Țării!”, a concis Petrișor Chelsoi. 

Dacă vrei să susții și tu cauza unionistă și activitățile patriotice ale Asociației „UNIREA – ODIP”, click aici.