Cinci cetăţeni moldoveni au fost răniţi într-un accident rutier produs în România

Cinci cetăţeni moldoveni au fost răniţi într-un accident rutier produs în România

Corina Bezer

Microbuzul care transporta 13 pasageri la Chişinău s-a ciocnit violent cu un autoturism care a intrat pe contrasens, pe șoseaua de centură a orașului Buzău. În urma coliziunii, cinci pasageri ai microbuzului şi şoferul autoturismului au avut nevoie de ajutorul medicilor.

Potrivit comunicatului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău, impactul s-a produs în apropierea fabricii de bere din localitate, în momentul în care un şofer în vârstă de 28 de ani, care se deplasa spre Bucureşti, a pierdut controlul volanului într-o curbă, a intrat pe contrasens și a fost lovit în spate de microbuz.

În urma impactului, mai multe persoane au fost rănite. Cel mai grav au fost afectaţi conducătorul autoturismului, un copil de 5 ani, care a suferit o fractură la picior şi mama acestuia. Cinci persoane au fost internate în spital, iar celorlalţi li s-a acordat ajutor medical pe loc.

Poliţia din Buzău a deschis o cauză penală pe numele şoferului autoturismului şi urmează să stabilească toate circumstanţele producerii accidentului.