De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum 12 ore

Claudiu Târziu

Claudiu Târziu (copreşedinte AUR): Cei care acuză AUR de filorusism sunt lipsiți de orice fel de logică elementară

Corina Bezer

"Cei care acuză AUR de filorusism nu doar că sunt ipocriți, dar sunt lipsiți de orice fel de logică elementară. Nu poți susține Unirea României cu Basarabia și să faci jocurile Rusiei. Vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a desăvârși unirea și pentru a ne aduce românii de peste tot din lume acasă. Într-o Românie demnă de a-i primi acasă!", a declarat Claudiu Târziu. 

Anterior, şi preşedintele AUR, Vlad Bileţchi, a declarat că Partidul AUR este un partid creștin conservator, pro-european, pro-NATO.

"Partidul AUR este pentru o Europă Unită a națiunilor. Partidul AUR nu este euro-sceptic, nu este un partid pro-rus, acestea sunt dezinformări folosite tocmai de cei care au interes să discrediteze un partid patriotic despre care se știe deja că se va ține de cuvânt. Niciun partid care militează pentru unire nu este pro-rus, noi suntem pentru o relația corectă între state și popoare, de respect reciproc, în care locul trupelor militare nu este ocupând teritoriul altor state. Noi cerem respect de la alte popoare și oferim respect", a declarat Bileţchi.