Voltaj

Concert INCENDIAR susținut de Voltaj! Mii de oameni au cântat în unison: „Din toată inima, pentru România”

Corina Bezer

Celebra trupă din România a încântat publicul cu cele mai frumoase piese ale sale, iar spectatorii au cântat și au dansat împreună cu interpreții. Alături de trupa Voltaj au evoluat și alți interpreți din Republica Moldova, precum Nicoleta Nucă, Pavel și Cleopatra Stratan, Guz, Kapushon, Nelly Ciobanu. 

La rândul lor, publicul din Republica Moldova, și anume Asociația ODIP,  i-a întâmpinat pe artiști cu drapele ale României, iar soliștii au rămas profund impresionați de receptivitatea oamenilor. 

„Nu am mai fost de ceva ani la Chișinău și ne era dor, pentru că ați văzut ce s-a întâmplat. E un public destul de cald, un public care a cântat de la prima până la ultima piesă, iar noi ne-am simțit excepțional”, a spus solistul trupei Voltaj, Călin Goia.

Un moment emoționant a fost oferit de Voltaj, în momentul în care au adus un tribut victimelor SMURD, care au decedat zilele trecute în Republica Moldova. Cu luminile aprinse, mii de oameni au cântat împreună piesa „De la capăt”. 

Un alt moment inedit a fost când miile de oameni au cântat împreună că artiștii „Din toată inima, pentru România” și „20 de ani”. 

VoltajVoltajVoltajVoltaj