cmtc

Consiliul Municipal de Tineret din Chişinău a împlinit un an de activitate

Adelina Scripcari

CMTC a împlinit un an de realizări şi succese în activităţile în care s-au afirmat.

 Aceasta este organizația care oferă tinerilor posibilitatea de a învăța practica cetățeniei active și democratice, a exprimării, comunicării, dialogului, negocierii, luării deciziei şi evaluării, precum şi dezvoltarea abilităţilor de lider.

CMTC

 

Într-un an de zile, tinerii din CMTC au realizat proiecte precum: Festivalul Municipal de Teatru „Ostende”, Festivalul Tânărului Meșteșugar, seminarul național “ȘI TU POȚI, RECICLEAZĂ!” , concertul de caritate „Primăvara începe cu un dar”, G.O.L.D (Get Over Lazy Days), Conferința Națională a Consiliilor Raionale/Municipale de Tineret din Republica Moldova, etc.

CMTC

 

Implicarea şi activitatea în aceasta organizaţie, a oferit tinerilor oportunitatea de a se dezvolta atât personal cât şi profesional. 

Cătălina face parte din echipa CMTC şi a declarat:

Această organizaţie este o ocazie foarte buna de a te implica în crearea proiectelor. Observi cum decurg lucrurile din interiorul unei organizaţii, înveţi cum se împart responsabilitatile şi cum sa creezi legături atât cu colegii din echipă cât şi cu alte organizatii din afară.

CMTC

Vedeţi mai jos poze de la aniversarea unui an de la începutul activităţii CMTC.

ddgg

Echipa LiberTv le urează mult succes în continuare şi realizări cât mai frumoase şi fructuase în toate activităţile.