Corpurile neînsuflețite ale celor șase moldoveni

Corpurile neînsuflețite ale celor șase moldoveni, care și-au pierdut viața în urma accidentului tragic din regiunea Kaluga, Rusia, au fost aduse acasă

Corina Bezer

„Toate victimele au fost identificate iar a doua zi, chiar dacă a fost zi de odihnă, toate procedurile au fost finalizate. Pentru rudele acestora, care au vrut să însoțească coloana care a transportat corpurile neînsuflețite, a fost pus la dispoziție un autobuz”, a declarat Vitalie Mutaj, șef adjunct al Direcției Protecție Civilă. 

Tot  miercuri, au ajuns la Chișinău alte patru victime ale accidentului, care au suferit diverse leziuni. Alte patru persoane rămân internate în Rusia, una dintre care se află în comă.  Șase moldoveni au murit, iar alți opt au fost răniți sâmbătă dimineaţa în teribilul accident din regiunea Kaluga.

kkkMicrobuzul în care se aflau aceștia s-a ciocnit frontal cu o mașină care venea pe contrasens. Autovehicul s-a răsturnat, iar apoi a fost spulberat de un camion care nu a reuşit să evite impactul. Printre victime sunt patru bărbați, cu vârste cuprinse între 37 și 68 de ani, și două femei, de 42 și 51 de ani.  Acestea sunt originare din Căușeni, Orhei și Stefan Vodă.