Cristofor Aldea-Teodorovici

Cristofor Aldea-Teodorovici: „Trebuie să mă asigur că tot pentru ce au luptat Ion şi Doina Aldea-Teodorovici rămâne sacru”

Corina Bezer

Trebuie să înţelegeţi un lucru. Din respect pentru Ion şi Doina Aldea Teodorovici şi pentru tot ce au luptat ei, pentru tot ce au plătit cu preţul vieţii lor, eu mă simt dator să protejez integritatea creaţiei lor şi a valorilor pe care le-au promovat ei. Iar în momentul în care aceste valori sunt detaşate de piesele lui Ion şi Doina, creaţia lor este distorsionată. Eu trebuie să mă asigur că tot ce au luptat ei, rămâne sacru, a declarat Cristofor Aldea-Teodorovici. 

Vorbind de drepturile de autor a creaţiei lui Ion şi Doina Aldea-Teodorovici, Cristofor a afirmat că judecata va fi doar în cazul în care Carla`s Dreams va continua publicarea acestei piese din cont propriu sau dacă va interpreta piesa la concerte şi aceasta va apărea pe net.

În fond, ideea de bază este că trupa Carla`s Dreams este asociată cu anumite piese.  Eu nu am nimic personal cu ei. Doar că nu pot coexistra în acealaşi concert o piesă cu cuvinte vulgare şi mai apoi „Focul din vatră”.

Totodată, acesta a fost întrebat de jurnaliști dacă ar putea admite ca pe viitor să facă un duet împreună cu trupa Carla`s Dreams, la care interpretul a scăpat din greșeală numele Andrei, explicând că ar cânta împreună doar dacă solistul trupei Carla`s Dreams ar lansa un alt proiect.