Iurie Dondiuc

Curățenie în sistemul medical! Directorul Spitalului Clinic Municipal nr. 1, demis de Silvia Radu

Corina Bezer

Curățenia în sistemul medical continuă. Azi l-am eliberat din funcție pe dl Dondiuc, directorul Spitalului Nr. 1. După cum știți, atunci când am fost în control l-am găsit la chef pe domnul director în mijlocul zilei de muncă. Dar nu este numai atât, am văzut cum era administrat spitalul.

Plângerile venite de la cetățeni descriu foarte bine sistemul impus în ultimii ani de către Moldovanu, Dondiuc și alții, care au făcut totul ca sistemul să lucreze exclusiv în folosul lor și nicidecum în folosul pacienților și implicit al locuitorilor Chișinăului. Am zis și o repet, nu voi admite astfel de oameni să conducă sistemele vitale ale municipiului. Nu voi lăsa corupții și iresponsabilii să sufoce administrația locală. Atâta timp cât sunt primar, fie și interimar, fac ordine”, a scris Silvia Radu pe pagina sa de facebook.

Amintim că în luna februarie, Silvia Radu l-a surprins pe directorul Spitalului Municipal Nr. 1, Iurie Dondiuc, în timpul unui chef împreună că fostul șef al Direcției Sănătate, Mihai Moldovanu, și consilierul liberal Ion Cebanu. Ieri, şeful Direcţiei Sănătate din Capitală, Mihai Moldovanu, a fost demis din funcţie.