paine

De mâine va fi pusă în vânzare pâinea socială

Nicolae Sîli

Directorul general al ”Franzeluţa” S.A., Boris Andros, crede că prin introducerea noului sortiment de pâine, întreprinderea va răspunde nu doar cererii unui segment important de consumatori, dar şi unei nevoi sociale.

”Întreaga societate trece acum printr-o perioadă dificilă. Iată de ce este important să venim cu un produs pentru toate buzunarele, mai ales că am fost încurajaţi de conducerea Guvernului că vom fi susţinuţi în acest demers. Ni s-a aprobat o cantitate de grâu din rezervele statului, acordată cu împrumut întreprinderii noastre cu termen de restituire dupa roada nouă. Pentru noi și creditul polonez este foarte important și am apreciat rapiditatea cu care s-au luat măsuri pentru a fi deblocat”, a declarat Boris Andros.

Potrivit directorului general, noul sortiment de pâine nu va face niciun rabat de calitate.

”Pâinea socială va avea un preţ accesibil, dar acest lucru nu înseamnă în niciun caz că această pâine va fi mai puţin calitativă. Dimpotrivă, prin această pâine vrem să ne respectăm standardele de calitate ale produselor ”Franzeluţa” şi să ne confirmăm, astfel, bunul renume pe care îl avem în rândul consumatorilor din Republica Moldova”.

Noua linie de producţie a Combinatului va furniza zilnic circa 3 tone de pâine sociala, care va merge în magazine din lanţul de desfacere al ”Franzeluţa”. Pânea va costa 3 lei, scrie interlic.md.