Vlad Bilețchi

(DOC) AMENDAT pentru că a înjurat și amenințat în sectorul de poliție! Cum și-a obținut dreptatea liderul ODIP

Corina Bezer

„Din analiza circumstanțelor și probelor, cercetate prin prisma tuturor aspectelor legale, instanța de judecată a stabilit că, contravenientul Magari Alexandru, a adus injurie în public, vorbe sau fapte care înjosesc onoarea și demnitatea persoanei, fapt pentru care, instanța de judecată a stabilit că, contravenientul Magari Alexandru, a comis contravenția prevăzută în art. 69, alin. (1) Cod Contravențional”, se menționează în hotărârea emisă de instanța de judecată.

Liderul ODIP, Vlad Bilețchi, salută decizia instanței. „Cei care batjocoresc și își șterg picioarele de etnicii români s-au deprins a scăpa basma curată. Este foarte important să se știe că vor fi sancționați dacă își permit astfel de lucruri. Astfel de indivizi trebuie trași la răspundere, întrucât nu au niciun respect pentru lege nici măcar în sectorul de poliție”, a declarat pentru Liber TV, Vlad Bileţchi.

fff

https://libertv.md/actualitati/batjocorit-in-incinta-sectorului-de-politie-vezi-mai-multe-detaliihttps://libertv.md/actualitati/batjocorit-in-incinta-sectorului-de-politie-vezi-mai-multe-detaliiAmintim că recent, liderul ODIP, Vlad Bilețchi, a depus o plângere pe activistul Alexandru Magari. Acesta a primit inițial amenda, însă a contestat-o în instanța de judecată.