Două tinere

Două tinere, violate de șase indivizi în capitală. Una dintre ele a fost aruncată de la etajul 7

Victoria Muntean

După o petrecere în afara oraşului, cei şase indivizi au mers în apartamentul în care se aflau cele două tinere, una dintre care minoră de 16 ani. Pentru a ascunde urmele infracţiunii, au aruncat-o pe minoră de la balconul apartamentului, aflat la etajul 7.

Cealalată victimă a reuşit să fugă, alertându-i pe oamenii legii.  Indivizii au vârstele cuprinse între 20 şi 26 de ani, patru dintre ei fiind reţinuţi pentru 72 de ore. Minora a fost internată în stare gravă la spital, în prezent fiind în comă.

Astfel, de menționat că, unul dintre reţinuţi a comis violul în timp ce se afla sub măsura preventivă – arest la domiciliu, aplicată pentru o infracţiune de tâlhărie. Iniţial, acesta a fost cercetat în stare de arest, iar ulterior, magistraţii de la Judecătoria Chişinău, sediul Buiucani, i-au schimbat măsura preventivă, eliberându-l din izolator şi plasându-l în arest la domiciliu. Acum el va fi tras la răspundere pentru dublu viol şi tentativă de omor a unei minore. 

Concomitent, Procuratura şi Poliţia solicită sprijinul cetăţenilor care pot furniza informaţii de natură să ajute la găsirea urgentă a celorlalţi doi agresori, să anunţe imediat poliţie sau să apeleze la numerele de telefon: (022) 27-22-57 sau 0-799-52-423.