ddd

DE ULTIMĂ ORĂ

BREAKING NEWS// Focuri de armă la Strasbourg! Cel puțin o persoană a decedat

Cel puțin o persoană a murit, iar alte trei au fost rănite în urma unui schimb de focuri în Strasbourg, Franța. Potrivit oamenilor legii, tragedia ar fi avut loc la Târgul de Crăciun din oraș.

Mai multe

Drumuri Moldova

Drumuri bune pentru Moldova// Peste 1200 de km de drumuri vor fi reparate în acest an

Marți, 27 februarie 2018, 11:49

Aproximativ 1200 de kilometri de drumuri din sate vor fi reparate în acest an. Declarația a fost făcută de liderul Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, care mai spune că lucrările vor fi demarate în cadrul Programului „Drumuri bune pentru Moldova”. Potrivit lui Plahotniuc, scopul final al proiectului este de a oferi un nou potențial de creștere Republicii Moldova.

„Este cel mai ambițios și cel mai mare proiect de infrastructură sau de îmbunătățire a infrastructurii în țară de la independență până în prezent. În jur de 1200 de kilometri de drumuri vor fi reparate sau construite în cadrul acestui program și acesta este doar începutul, deoarece noi planificăm să extindem acest proiect și anii următori”, a declarat președintele PDM, Vlad Plahotniuc. 

În același timp, deputatul democrat Cornel Dudnic a fost avertizat de conducerea formaţiunii după ce a declarat în cadrul unei adunări convocate de bașcanul de la Comrat că dacă va avea loc Unirea cu România, va fi primul care va lua arma în mână.

„Partidul Democrat nu acceptă instigarea la violență, declarații care implică, chiar și ipotetic, folosirea forței sau armelor”, a conchis Plahotniuc. 

Potrivit lui Plahotniuc, deputatului i s-a cerut ca pe viitor să se abţină de la abordări virulente şi declaraţii dure.