Foto Quest

Eşti activ şi pasionat de fotografie? CMTC te invită la FotoQuest

Corina Bezer

A.O “Consiliul Municipal Tineret Chișinău” organizează o variantă nouă a jocului educațional City Quest, cu tematica fotografică, sub denumirea de FotoQuest. Toți tinerii din Chisinau, pasionați de fotografie și de jocuri sociale, pot participa în cadrul acestui eveniment inedit pentru orașul nostru, alegând să își petreacă timpul împreună cu prietenii și totodată să se distreze într-o variantă interactivă și originală.

Concursul va cuprinde mai multe sarcini, iar îndeplinirea acestora va permite echipelor, formate din câte 4 persoane, sa primească indiciul pentru urmatoarea locație. La fiecare locație, echipa va trebui să facă o fotografie, pe care o vor posta pe Facebook cu un set de ‘’hashtag-uri’’. La final, vor fi alese doua echipe câștigătoare, una care a ajuns prima la ultima locație, cu toate sarcinile îndeplinite, și alta care a reușit să realizeze cele mai bune imagini fotografice.

Obiectivele vor fi amplasate în locuri inedite din Chișinău, iar indiciile vor oferi participanților oportunitatea de a descoperi locurile pitorești ale capitalei. Organizatorii își propun să motiveze tinerii să se exprime prin fotografie, să socializeze și să descopere locurile deosebite ale orașului.

Organizarea unui City Quest cu tematica fotografică, în cadrul căruia echipele participante vor trebui să-și pună mintea și mai ales viziunea artistică în funcțiune pentru a câștiga premiile oferite de partenerii noștri, este cu siguranță ceea ce iți dorești. De aceea, nu ezita să iți iai prietenii, să vă inregistrați și să petreceți o sâmbătă nemaipomenită în compania unor oameni dragi și plini de voie bună.
Tinerii cu varsta cuprinsa intre 15-25 sunt așteptați la 29 octombrie, ora 12:00, în fața Liceului Teoretic “Gh. Asachi”.