Proiectul GOLD implementat de CMTC

Ești tânăr dornic de noi cunoștințe și de dezvoltare multilaterală? CMTC te invită să participi în cadrul proiectului G.O.L.D

Corina Bezer

Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău revine cu a doua săptămânî a proiectului G.O.L.D. Proiectul va avea loc în perioada 16-20 ianuarie și vine cu o tematică interesantă pentru tineri, și anume libera exprimare. În cadrul acestei săptămâni, tinerii vor afla despre avantajele extrovertismului și vor avea șansa să treacă peste barierile psihologice și sociale, pentru a ieși din zona lor de confort.

În cadrul acestei etape a proiectului, participanții vor avea ocazia să participe la numeroase activități interactive, ce au drept scop ridicarea nivelului de încredere în sine și formulare a ideeilor, în vederea dezvoltării capacitaților de exprimare liberă în orice circumstanțe. Participanții vor fi implicați în numeroase ateliere și cursuri, dar și cîteva activități din partea celor de la „Debate Academy”. De asemenea, tinerii vor avea ocazia de a învăța de la invitați avansați în domeniul lor, care vă vor aduce toate avantajele extrovertismului si a liberei exprimări.

Tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 și 25 de ani sunt îndemnați să aplice la a doua săptămână a proiectului G.O.L.D.  cu tematica “Libera exprimare”. Cunoaște istorii de viață și informează-te asupra extrovertismului, exprimării libere și importanța acesteia. Află cum să scapi de frica de a te exprima liber și fii mai extrovert alături de CMTC!

Click aici pentru a completa formularul de aplicare!

Proiectul GOLD