Voluntariat CNTM

Fii activ! Acceptă provocarea și devino membru CNTM

Corina Bezer

Vrei să faci voluntariat la evenimente sau să obții cunoștințe în una dintre direcțiile de activitate ale CNTM: politici de tineret, dezvoltare instituțională, drepturile tinerilor și incluziunea socială, educația tinerilor sau ești interesat și dorești să-ți îmbunătățești cunoștințele în ce privește comunicarea într-o asociație, design, stabilirea de parteneriate etc., atunci te invităm să faci acest lucru la Consiliul Național al Tineretului din Moldova – organizație ce-ți va oferi posibilitatea să crești, să te dezvolți și să investești timpul util.

Fiind voluntar în cadrul CNTM vei:

  • avea posibilitatea să te dezvolți multilateral;
  • avea parte de o echipă tânără, dinamică, inovatoare;
  • dezvolta abilități de cercetare, analiză, monitorizare;
  • avea posibilitatea să inspiri propria-ți personalitate și alți tineri;
  • investi timpul și resursele tale, într-un mod cât mai util și productiv;
  • interacționa cu tineri și nu doar, din peste 40 de organizații de tineret, etc.

Pentru a participa în concurs, tot ce trebuie să faci e să completezi  formularul https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdn7JRLl8x6gTPLrjf6QWjG_pF8FHVJnHVpAbWLQvGk199z4Q/viewform. Poți face acest lucru până la data de 25 decembrie, inclusiv. Persoanele selectate vor fi invitate la cea de-a doua etapă de selecție, interviul.

Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) este structura asociativă a 46 de organizații de tineret, care promovează drepturile tinerilor și reprezintă interesele organizațiilor de tineret în procesul de elaborare, implementare și evaluare a politicilor de tineret. Având mai multe direcții de activitate, CNTM își dorește să mărească numărul tinerilor în structurile de conducere, să-i implice în procesul de luare a deciziilor, să le formeze spiritul civic, promovând voluntariatul.