Trotuar reparat

(FOTO) „Priorități” pe timp de pandemie. Primăria Chișinău repară trotuare care nu necesită reparație

Corina Bezer

Cel puțin asta arată mai multe poze, trimise la adresa redacției noastre, care relevă faptul că pe str. Alba-Iulia din sectorul Buiucani al capitalei sunt efectuate lucrări de reabilitare a trotuarului, chiar dacă acesta nu este atât de avariat sunt sunt străzile, de exemplu. 

Trotuar reparat Alba-Iulia

Trotuar reparat Alba-IuliaTrotuar reparat Alba-IuliaPotrivit unui comunicat emis la data de 6 aprilie, Primăria municipiului Chișinău informează că un tronson de trotuar din str. Alba Iulia, sectorul Buiucani, va fi reabilitat în anul curent. Astfel, în reparație intră porțiunea: str. Alba-Iulia, 200 – șos. Balcani și presupune amenajarea zonei pietonale cu pavele de beton. Startul lucrărilor este prevăzut pentru săptămâna curentă, iar aleea va fi amenajată în totalitate. Astfel, suprafața uzată va fi demontată și va fi instalat pavaj nou, borduri și mobilier urban.

Trotuar reparat Alba-IuliaTrotuar reparat Alba-Iulia

Trotuar reparat Alba-IuliaTrotuar reparat Alba-Iulia„În același timp, sunt în desfășurare lucrări de renovare a trotuarelor de pe bd. Moscova, sectorul Râșcani al capitalei. Intervenția presupune amenajarea zonelor pietonale, în perimetrul str. Kiev – str. Studenților, cu pavele de beton, pe ambele sensuri de mers. De asemenea, lucrări de reabilitare a trotuarelor sunt desfășurate pe str. Mihai Sadoveanu, sectorul Ciocana, str. N. Zelinski, sectorul Botanica, str. I. Pelivan și str. Ion Inclueț, sector Centru”, se arată în comunicatul primăriei. 

Totuși, în comunicat nu se menționează cât costă lucrările de reparație și ce companie le execută. Asta deși Chișinăul abundă în multe alte porțiuni de trotuar, care arată în stare deplorabilă. 

Trotuar reparat Alba-IuliaTrotuar reparat Alba-IuliaTrotuar reparat Alba-Iulia