dd

DE ULTIMĂ ORĂ

BREAKING NEWS! Ion Chicu, noul prim-ministru al Republicii Moldova

Parlamentul a acordat vot de încredere cabinetului de miniștri în frunte cu Ion Chicu și programului său de activitate. Noul guvern a fost susținut joi, 14 noiembrie, cu votul a 62 de deputați din fracțiunile Partidului Socialiștilor și Partidului Democrat. Deputații Blocului ACUM au părăsit sala de ședințe înainte de procedura de vot.

Mai multe

Șoferi de taxi din capitală în stare de ebrietate alcoolică și narcotică la volan

(FOTO) Șoferi de taxi din capitală, în stare de ebrietate alcoolică și narcotică la volan

Sâmbătă, 2 noiembrie 2019, 14:53

Mai mulți șoferi de taxi din Chișinău au fost surprinși în stare de ebrietate alcoolică și narcotică. În perioada 28 octombrie - 1 noiembrie, au fost depistații ca urmare a unor controale inopinate ale Direcției de Poliție a municipiului Chișinău în comun cu angajații Agenției Naționale a Transporturilor Auto (ANTA).

Controale comune inopinate au fost desfășurate atât înainte de ieșire la rută a diverselor firme de TAXI din capitală, cât și diverse razii în trafic. Astfel, pe lângă șoferii în stare de ebrietate alcoolică și narcotică, polițiștii au depistat mai multe încălcări cum ar fi abateri tehnice, lipsa testării tehnice, nefuncționarea farurilor, dispozitive neautorizate și cauciucuri uzate ale unităților de taxi.

 Sursa Foto: facebook.com/politiacapitalei.md