Tehnica militara americana

(FOTO) Tehnica militară americană a fost expusă în PMAN

Corina Bezer

Ministrul Apărării, Anatol Șalaru, a explicat ce l-a determinat să-și modifice decizia de a nu mai scoate tehnica respectivă pe data de 9 mai, în PMAN, ci cu o zi mai devreme.

Am vrut să participe și militarii ruși din trupele de pacificare. Le-am trimis o invitație să vină pe 9 mai aici, însă ei au refuzat să participe la această acțiune, deaceea am luat decizia să sărbătorim pe 8 mai pentru că toată Europa sărbătorește sfârșitul războiului pe 8 mai, incluisv SUA”, a declarat Șalaru, potrivit deschide.md. 

Tehnica militara americanaPrezența militarilor geniști a fost însă văzută de reprezentanții PSRM și Partidului Nostru ca „o amenințare în adresa neutralității”, iar drept replică Șalaru i-a invitat pe adversari „să iasă din tanc”. La intrarea în țară a coloanelor de tehnică militară un grup de socialiști a protestat.

Prezența militarilor geniști a fost însă văzută de reprezentanții PSRM și Partidului Nostru ca „o amenințare în adresa neutralității”, iar drept replică Șalaru i-a invitat pe adversari „să iasă din tanc”. La intrarea în țară a coloanelor de tehnică militară un grup de socialiști a protestat. Tehnica militara americana

Tehnica militara americanaTehnica militara americana

Prezența militarilor geniști a fost însă văzută de reprezentanții PSRM și Partidului Nostru ca „o amenințare în adresa neutralității”, iar drept replică Șalaru i-a invitat pe adversari „să iasă din tanc”.