De Ultimă Oră

ULTIMA ORĂ! Joe Biden s-a retras din cursa prezidențială din 2024

Joe Biden s-a retras din cursa prezidențială din 2024. Anunțul a fost făcut în cadrul unei declarații pe care a postat-o pe rețeaua X.  În schimb, un al…

Actualizat acum 10 ore

9 mai - ODIP

(FOTO) Tinerii de la ODIP au marcat Ziua Europei printr-un flashmob cu un tricolor IMENS

Corina Bezer

Marșul a pornit din scuarul Liceului Român-Francez „Gh. Asachi”, iar tinerii au mers cu tricolorul până în Piața Marii Adunări Naționale, scandând lozinci unioniste. Astfel, tinerii au dorit să transmită mesajul că ziua de 9 mai nu este o zi a victoriei sau a bucuriei, ci o zi de doliu, în care au decedat milioane de oameni. 

Pe data de 9 mai am sărbătorit Ziua Europei, de 9 mai am purtat mândrul tricolor, de 9 mai am ținut un minut de reculegere în memoria celor care și-au pierdut viața în cel de-al Doilea Război Mondial, război, în urmă căruia am fost rupți de la Patria-Mamă, a declarat Vlad Bilețchi, președintele AO „Onoare, Demnitate și Patrie” (ODIP).

9 mai - ODIP9 mai - ODIP9 mai - ODIP9 mai - ODIP9 mai - ODIP9 mai - ODIP9 mai - ODIP9 mai - ODIP

Asociația „Onoare, Demnitate și Patrie” este o organizație apolitică, non-profit, care are scopul de a educa o generație de tineri activi, prin promovarea valorilor naționale  și a culturii românești.

Foto: Constantin Grigorița