Gustar 2016

(Foto) Vezi cum s-au distrat pe instagram anul acesta, toţi care au gustat din ediţia Gustar 2016

Adelina Scripcari

Toţi cei care au vrut să guste din cel mai mare festival internaţional din Moldova, au putut veni împreună cu prietenii sau familia în perioada 5-7 august în apropierea satului Furceni.

Timp de trei zile festivalul a adunat diferiţi oaspeţi din diferite ţări, devenind astfel un centru cultural şi de divertisment. Cei care au fost prezenţi pe tot parcursul evenimentului, au putut beneficia de numeroase activități și workshop-uri din art zone, camping zone, book zone, târguri și expoziții prezente acolo.

Doar răsfoind pagina de instagram, îţi poţi da seama cât de frumos şi zburdalnic a fost acest grandios eveniment. Noi am pregătit pentru voi câteva fotografii de la utilizatorii instagram.

gustar2016

 

gustar2016

 

gustar2016

 

gustar2016

 

gustar2016

 

Majoritatea celor prezenţi la eveniment susţin că vin în fiecare an la festivalul GUSTAR, pentru că doar în aşa mod pot profita de mai mult timp împreună cu prietenii şi oamenii dragi.

Oaspeții au avut posibilitatea să descopere istoria acestui loc, fără a răsfoi reviste sau albume cu fotografii. Aceştia au putut să urce dealuri şi să se scalde în aroma aerului proaspăt de câmpie.

gustar2016

 

gustar2016

 

gustar2016

 

gustar2016

 

Reamintim că în acest an s-a desfăşurat cea de-a VI-a ediție a festivalului internaţional GUSTAR.