Caravana Unirii a ajuns la Cimișlia

(FOTO/VIDEO) Caravana Unirii a ajuns la Cimișlia

Corina Bezer

Observăm o schimbare față de anul trecut. Dacă anul trecut, în cadrul Caravanei Unirii, întâlneam mai mulți oameni sceptici la ideea Unirii Republicii Moldova cu România, anul acesta numărul unioniștilor a crescut considerabil. Cetățenii sunt dezamăgiți de actuala clasă politică și își doresc un trai mai bun în România Mare”, a precizat Vlad Bilețchi, președinte AO „Onoare, Demnitate și Patrie” (ODIP).

Caravana Unirii a ajuns la Cimișlia

În orașul Cimișlia, tinerii au fost întâmpinați de primarul Gheorghe Răileanu, care le-a urat succese voluntarilor Caravanei. „Voi sunteți viitorul, doar tinerii ne vor aduce acasă, în Patria – Mamă. Cimișlia este unul din cele mai unioniste raioane și mereu veți fi primiți cu brațele deschise”, a declarat tinerilor primarul Gheorghe Răileanu.

Caravana Unirii a ajuns la Cimișlia

Amintim că în perioada 1 iulie – 13 august 2017, ODIP organizează cea mai mare Caravană a Unirii. Timp de o lună și jumate, voluntarii de la ODIP vor vizita mai multe localități din raioanele Ialoveni, Anenii Noi, Strășeni, Călărași, Ungheni, Criuleni, Orhei, Cimișlia, Căușeni, Ștefan Vodă, Nisporeni etc. Scopul campaniei este de a informa oamenii cu privire la beneficiile unirii Republicii Moldova cu România. 

Caravana Unirii a ajuns la CimișliaCaravana Unirii a ajuns la Cimișlia