Igor Dodon, întâmpinat cu proteste la Roma: "Noi suntem români, Dodon este un impostor"

(FOTO/VIDEO) Igor Dodon, întâmpinat cu proteste la Roma: "Noi suntem români, Dodon este un impostor"

Luni, 6 noiembrie 2017, 10:14

"Igoruş, cară-te la ruşi", "Ai jurat pe Constituţie, nu pe prostituţie", "Noi suntem români" - cu astfel de pancarte a fost întâmpinat Igor Dodon la Roma de către diaspora din Italia. Speriat probabil de acest protest, Igor Dodon nu a mai ajuns la întâlnirea cu cetăţenii moldoveni.

„Dodon nu a venit să se întâlnească cu diaspora. Nimeni nu ne-a anunţat că dumnealui nu va veni. Nu a avut plăcerea să se întâlnească cu noi. Indignarea noastră este foarte mare”, a spus o protestatară, Cristina Pruteanu.

Igor Dodon, întâmpinat cu proteste la Roma: "Noi suntem români, Dodon este un impostor"

Igor Dodon, întâmpinat cu proteste la Roma: "Noi suntem români, Dodon este un impostor"Igor Dodon, întâmpinat cu proteste la Roma: "Noi suntem români, Dodon este un impostor"Igor Dodon, întâmpinat cu proteste la Roma: "Noi suntem români, Dodon este un impostor"Igor Dodon, întâmpinat cu proteste la Roma: "Noi suntem români, Dodon este un impostor"Igor Dodon, întâmpinat cu proteste la Roma: "Noi suntem români, Dodon este un impostor"Igor Dodon, întâmpinat cu proteste la Roma: "Noi suntem români, Dodon este un impostor"

Ți-a plăcut articolul? Abonează-te:

Sau distribuie-l și tu:

Distribuie