Donație Carabetovca

(FOTO/VIDEO) Între frați nu se pun hotare! Gimnaziul din satul Carabetovca a primit o donație din partea AUR Prahova

Corina Bezer

„Între frați nu se pun hotare. Am venit aici, în satul Carabetovca cu mare drag și simt că nu am venit într-o altă țară. Am venit de acasă – acasă. Este foarte important să susținem educația din Republica Moldova și să le oferim copiilor noștri condiții decente de studii”, a declarat Laurențiu Băgu, reprezentant AUR Prahova.

Donație Carabetovca

„Frații români demonstrează odată în plus că Republica Moldova este România, iar bunătatea nu cunoaște granițe. Copiii sunt viitorul acestui neam și trebuie cultivată dragostea de limba română, tricolor și unire. Educația este pilonul de temelie al oricărei societăți, de aceea orice ajutor este binevenit și va contribui la crearea unei generații de succes”, a declarat Vlad Bilețchi, președintele AUR Moldova.

Donație Carabetovca

La rândul lor, reprezentanții gimnaziului „Ștefan cel Mare” din satul Carabetovca au declarat că pe an ce trece, instituția de învățământ se confruntă cu problema lipsei cadrelor didactice, dar și a micșorării numărului de copii. În acest sens, potrivit acestora, donația va contribui la asigurarea unui învățământ mai calitativ. În semn de recunoștință, elevii gimnaziului au recitat poezii și au interpretat piese patriotice.

Imaginile video de la eveniment pot fi urmărite aici.