(VIDEO) Fraţii Advahov şi Zdob şi Zdub vor merge la Eurovision cu versurile iniţiale ale cântecului Trenuleţul

Victoria Muntean

Fraţii Advahov împreună cu formaţia „Zdob şi Zdub”, au prezentat versiunea finală a piesei „Trenuleţul”, cu care vor reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2022.

Acestea sunt versurile în jurul cărora s-a stârnit o mare vâlvă, după ce solistul formaţie Zdob şi Zdub, a schimbat mesajul la etapa naţională. În varianta finală s-a ţinut, totuşi, cont de doleanţele publicului, revenindu-se la versurile originale.

„Ne vom strădui să reprezentăm ţara la cel mai înalt nivel. Pentru aceasta ne pregătim, o să vedeţi micile schimbări care s-au făcut şi sper să vă placă”, a spus Vitalie Advahov.

„Pentru noi este o experienţă inedită, deoarece cu mergem cu instrumentele la Eurovision. Ne simţim onoraţi şi este o responsabilitate destul de mare. Ne vom strădui să implicăm toată experianţa noastră, de-o vaţă, ca să reprezentăm ţara cât mai bine”, a continuat Vasile Advahov.

Amintim, ca Republica Moldova participă la Eurovision din anul 2005. În acel an ţara, la fel a fost reprezentată de Formaţia „Zdob şi Zdub” cu piesa „Bunica bate doba”, clasându-se pe locul şase. „Zdobii” au mai participat la Eurovision şi în anul 2011 cu piesa „So Lucky”.
Cea de-a 66-a ediţie a Concursul Internaţional Eurovision 2022 se va desfăşura în perioada 10-14 mai 2022 la Torino.