Fursecuri ca la mama acasă!

Fursecuri cu lămăie în doar 7 pași!

Burduja Valeria

 Ingrediente:
-250g margarină
-380g făină
-200g zahăr pudră
-sucul de lămâie
-coajă rasă de la 2 lămâi verzi

Un gust incredibil și o aromă perfectă

Mod de preparare:
1.Se amestecă margarina cu zahărul, un vârf de cuțit de sare, sucul de lămâie și coaja rasă a lamâilor verzi. Se adaugă făină și se omogenează compoziția.

”

2.Se modelează aluatul sub formă de bilă și se pune la rece, înfoliat, pentru cca 3 ore. Cu cât îl lăsați mai mult la rece, cu atăt mai fragede vor fi fursecurile. Poți, așadar, să pregătești aluatul seara, să îl lași în frigider peste noapte iar a doua zi să coci furaecurile.
3.Se tapetează o tavă cu hârtie de copt sau se unge ușor cu ulei ori margarină și se presară cu făină.
4.Se pun cu o linguriță grămăjoară de aluat, rotunde și cât mai uniforme, păstrând o distanță de aprox 3 cm între ele.
5.„Se pune tava în cuptorul preîncălzit la 180 grade C , timp de cca 14-18 minute. Dacă le faci mai mici, ca niște nuci, ține-le 18 minute.

!

​6.Oricum încerci să le faci , trebuie să rămână albe( doar puțin rumenite pe margini).

7. Sunt fragede și gustoase și le poți păstra câteva zile într-o cutie care se închide etanș.    

                                                                        POFTĂ BUNĂ!