De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum 20 de ore

Nicolae Timofti

(GALERIE FOTO) Nicolae Timofti, decorat cu Ordinul „Steaua României”

Corina Bezer

Distincția „Steaua României” i-a fost înmânată Președintelui Timofti de către Ambasadorul României în Republica Moldova, Excelența Sa, Daniel Ioniță.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul de decorare a lui Nicolae Timofti, în semn de înaltă apreciere pentru contribuţia personală avută la dezvoltarea relaţiilor de prietenie şi colaborare dintre România şi Republica Moldova şi pentru susținerea parcursului democratic și european.

Amintim că anterior și Nicolae Timofti l-a decorat pe Klaus Iohannis cu Ordinul Republicii, ce mai înaltă distincție de stat a Republicii Moldova.

Nicolae Timofti, decorat cu Ordinul "Steaua României"Nicolae Timofti, decorat cu Ordinul "Steaua României"Nicolae Timofti, decorat cu Ordinul "Steaua României"Nicolae Timofti, decorat cu Ordinul "Steaua României"Nicolae Timofti, decorat cu Ordinul "Steaua României"Nicolae Timofti, decorat cu Ordinul "Steaua României"Nicolae Timofti, decorat cu Ordinul "Steaua României"Nicolae Timofti, decorat cu Ordinul "Steaua României"Nicolae Timofti, decorat cu Ordinul "Steaua României"Nicolae Timofti, decorat cu Ordinul "Steaua României"