Mișcarea de Tineret Urmașii lui Ștefan lansează un nou proiect

iExpert- o nouă oportunitate pentru dezvoltarea calităților de lider

Alina Frunza

Mișcarea de Tineret Urmașii lui Ștefan lansează un nou proiect pentru tinerii din Republica Moldova. Astfel, pe parcursul a 3 luni, tinerii selectați să participe în acest proiect vor avea parte de sesiuni informale de comunicare și interacțiune cu cei mai renumiți experți în diferite domenii de interes pentru aceștia. Cîteva domenii sunt: Diplomație, Afaceri, Politică, Filosofie, Literatură și Jurnalism, etc.
Prima sesiune va avea loc la data de 7 martie într-un local din Chișinău, cu un invitat special la unul din domeniile care urmează a fi determinat drept debutant. Prin urmare, echipa de organizatori vor depune efort pentru a crea o atmosferă non-formală tinerilor, ușurînd astfel procesul de învățare a acestora. 
Tinerii se vor întîlni cu oameni de mare succes din Moldova, care duc faima țării în interiorul și în afara ei. Astfel, tinerii vor cunoaște diverse experiențe de devenire personală și profesională, ceea ce îi va ajuta în mod incontestabil în procesul lor de creștere.
Finalul proiectului este preconizat pentru 3 iunie 2017, care va culmina cu o ceremonie de înmînare a diplomelor de participare și absolvire a cursului „iExpert”.
Tinerii interesați sunt invitați să aplice pentru participare la acest proiect, până la data de 28 februarie 2017, ora 23.00, prin completarea formularului de aplicare. Acesta poate fi completat accesînd acest link, sau poate fi accesat pe pagina de Facebook.

Proiectul iExpert este un proiect național, inițiat de către Mișcarea de Tineret "Urmașii lui Ștefan", în scopul implicării tinerilor în discuții largi asupra unui spectru de probleme cu care se confruntă societatea moldovenească.