De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum 11 ore

arhiva perosală

Iuliana Beregoi i-a cucerit pe Dima Bilan și Nyusha

Alina Frunza

Concurenta a ales să interpreteze piesa „Skyfall” din repertoriul cântăreței britanice Adele, reușind să întoarcă două scaune. Primul a fost cel al lui Dima Bilan, apoi și cel al lui Nyusha.  Dima Bilan a specificat că concurenții care vin din Republica Moldova la acest cocncurs sunt extraordinar de talentați și că interpretează minuntat. 

”Aveți niște note joase de excepție, ceea ce e o mare raritate. Le-ați ținut perfect. Notele de vârf urmează să fie muncite. Piesa a fost grea, dar v-ați descurcat de minune”, i-a spus cântărețul și compozitorul Valerii Miladze.

Deși a fost pusă la grea încercare, Iuliana a ales să meargă mai departe alături de Nyusha.

„M-au vrăjit vibrațiile la ridicarea și coborârea vocii. A fost foarte frumos, liber. A fost foarte grozav. Mi-a plăcut că ați avut o părere proprie cu privire la refen”, a adăugat Nyusha.

Vă reamintim că pe 2 aprilie, Iuliana va susține primul său concert la București.