lupii trecutului

În premieră a avut loc lansarea cărţii „Lupii Trecutului”, scrisă de Nataşa Alina Culea

Adelina Scripcari

Pentru că trăim în secolul în care toate tehnologiile se dezvoltă cu o viteză uimitoare, cartea rămâne totuşi obiectul care nu-l poate înlocui nimeni, având în spatele acesteia o poveste, o emoţie, un trecut. 

De faptul că cititul este încă la modă, ne-am convins la data de 2 iulie, atunci când zeci de cititoare au venit la lansarea cărţii „Lupii Trecutului” scrisă de Nataşa Alina Culea.

lupii trecutului

Lansarea cărţii „Lupii Trecutului’’, a avut loc la Restaurantul Garden  Palace. Intrarea la eveniment a fost liberă, iar fiecare doritor care a vrut să fie prezent la o întâlnire de suflet cu scriitoarea, a avut această ocazie. 

lupii trecutului

 

lavanda

Noi nu ne-am putut potoli curiozitatea, aşa că am vorbit însăşi cu Nataşa Alina Culea despre carte şi dorinţa de a scri.

– Cum aţi descrie omul Nataşa Alina Culea în câteva cuvinte?

Cred că imprevizibilă şi deloc superficială.

– De unde a venit plăcerea de a citi?

Plăcerea de a citi a apărut din copilărie, citeam tot ce prindeam în mână şi nu aveam un anume gen de carte pe care îl preferam.

– Cine v-a susţinut în publicarea cărţii „Lupii Trecutului”?

Eu am început să postez anumite fragmente pe blogul meu. Iniţial mă gândeam că tu te duci la editor faci eforturi pentru a publica o carte. În cazul meu au venit editurile la mine. Am ales editura Librix, deoarece mi-a oferit tot ceea ce mi-am dorit din punct de vedere al unui editor.

– Ce semnificaţie are titlul cărţii?

,,Lupii Trecutului” sunt umbrele noastre, gândurile pe care le evităm, sunt experienţele pe care le-am avut în trecut şi nu vrem să le gândim. Este o carte cu un puternic mesaj psihologic, pusă într-o poveste frumoasă, ca lumea să o accepte mai uşor.

– Ce temă abordaţi atunci când scrieţi?

Love,love,love (râde)

Toate cărţile mele au ca temă principală iubirea, iar în spate este un fel de autocunoaştere pentru că eu consider că trebuie să ne cunoaştem şi să ne înfruntăm umbrele, ca să devenim mai fericiţi.

lupii trecutului

 

lupii trecutului

În cadrul evenimentului oaspeţii au fost alintaţi cu dulciuri şi băuturi din partea partenerilor Rifero şi  Apriori Wine, au avut parte de o atmosferă parfumată datorită echipei Lavanda De Moldova, şi-au putut procura huse colorate din partea Huse Handmade „ColorCase”, iar la sfârşit oaspeţii au participat la tombola în care au câştigat diferite premii.

lupii trecutului

Holul restaurantului s-a umplut cu o aromă de lavandă, iar oaspeţii au primit pungi cu floricele de lavandă.

lavanda

 

lavanda

Şi pentru că nu există un eveniment complet fără muzică bună, Stela Botez a condimentat tot evenimentul cu muzică live, emanând o atmosferă plăcută.

Stela Botez

Oaspeţii evenimentului au avut ocazia să vorbească cu scriitoarea şi să adreseze întrebări. Cărţile au putut fi procurate cu 159 lei însoţite de autograful scriitaorei.

Noi vă asigurăm că a fost un eveniment de suflet în care emoţiile şi destăinuirile erau la ordinea zilei. Oaspeţii s-au simţit bine, fiind înconjuraţi de oameni cu care pot împărtăşi aceeaşi pasiune.

lupii trecutului

 

fourchete

Evenimentul a fost organizat de către Clubul Cititoarelor Moderne și librăria online Elibrăria.eu.

Lansare de carte