f

DE ULTIMĂ ORĂ

ÎNGRIJORĂTOR! Tariful la gaz s-ar putea majora la 15 lei 58 de bani pentru un metru cub

Moldovagaz cere majorarea tarifului la gaz de la 10 lei și 19 bani fără TVA (ceea ce constituie 11 lei cu TVA inclus) pentru un metru cub de gaze naturale la 14 lei 43 de bani, ceea ce constituie 15 lei și 58 de bani cu TVA inclus. O decizie în acest sens va fi luată astăzi de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

Mai multe

În Republica Moldova a fost marcată Ziua lucrătorului medical şi a farmacistului

În Republica Moldova a fost marcată Ziua lucrătorului medical şi a farmacistului

21-06-2020 17:40

Cu prillejul Zilei Lucrătorului medical şi a Farmacistului, marcată în Republica Moldova, autoritățile au împărțit diplome lucrătorilor medicali și farmaciștilor.

„Recunoștință și aprecieri pentru profesionalism, muncă asiduă, devotament și dedicație, pentru vieți salvate. Adevărați eroi ai zilelor noastre - lucrătorii medicali și farmaciștii. Cei care, în aceste momente de grea încercare pentru întreaga lume, se află în prima linie în lupta cu pandemia COVID-19”, se spune în mesajul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

La rândul lor, speakearul Parlamentului Zinaida Greceanîi şi ministrul Sănătăţii, Viorica Dumbrăveanu, au împărţit diplome de mulţumire. Specialiștii din sistemul medical au fost apreciați cu Distincții de Stat: „Ordinul Republicii”- 2, Ordinul „Gloria Muncii”- 32, Medalia „Meritul Civic”- 53, Medalia „Nicolae Testemiţanu”- 23, Titlul Onorific „Om Emerit”- 3.

De la începutul pandemiei de coronavirus, în Republica Moldova s-au infectat peste două mii de angajaţi medicali, iar mai mult de 20 dintre ei şi-au pierdut viaţa în urma complicaţiilor provocate de COVID-19.