Mihai Ștefan Poiată

Întâlnire de suflet cu Mihai Ștefan Poiată:„Scrisul e o domnișoară foarte geloasă care se supără dacă nu-i acorzi destulă atenție.”

Nicoleta Furdui

Vineri, pe data de  26 februarie, studenții la de Facultatea de Jurnalism şi Știinţe ale Comunicării de la USM au avut parte de o surpriză de proporții – o întâlnire de suflet cu scriitorul Mihai Ștefan Poiată, bazată  pe cartea “Rockul, “Noroc”-ul şi noi”.“Rockul, “Noroc”-ul şi noi”.

În cele două ore, scriitorul a trecut în revistă momentele care i-au marcat viața, cariera profesională și le-a povestit studenților despre lucrurile care l-au inspirat și motivat  să scrie această carte.USM

“Noi suntem organizatori de catastrofe, niște agenți de circulație, dar nebuni. Dacă agenții de circulație previn catastrofele, atunci noi le organizăm.”

La final,studenții i-au adresat lui Mihai Poiată diverse întrebări, la care scriitorul a răspuns deschis și cu drag. Ba chiar le-a dat și câteva sfaturi celor care vor să se inițieze în lumea artei și cum pot fi îmbinate scrisul, muzica și filmul.

POZE

De la eveniment nu au lipsit autografele și pozele, pe care Ștefan Poiată le-a oferit cu cel mai mare drag tuturor doritorilor.

Evenimentul a fost organizat și moderat de Antonina Sârbu, jurnalist și profesor universitar în cadrul  Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării din USM.