Daniela Diaconu

(INTERVIU) Pasiunea se definește prin artă

Patricia Cotlău

Pentru că redacția LiberTV susține pasiunile frumoase, am invitat-o pe Daniela la un scurt interviu, în care ea ne-a oferit șansa de a o descoperi.

Cum ai descoperit aceste pasiuni în tine?

Sunt o fire foarte creativă și am descoperit aceste pasiuni din dorința de a crea tot timpul ceva frumos, de a-mi expune sentimentele și de a împărtăși frumosul cu cei din jurul meu și de a-i face  fericiți.

Care a fost, de fapt, prima? A fost generată ea de un anumit moment din viața ta?        

Prima pasiune este pictura. A fost generată, după părerea mea, mai mult de faptul că am observat că pot să creez lucrări frumoase și am decis să dezvolt această pasiune.

Daniela Diaconu

Ce reprezintă fiecare din aceste trei pasiuni pentru tine?

Reprezintă trăiri, emoții, dragoste, muncă, dăruire.

Orice pasiune are o poveste. Povestește-ne cum ai început să cochetezi cu arta machiajului, de exemplu?

Arta machiajului am cunoscut-o acum 2 ani. Am făcut cursuri, pentru a afla mici secrete pentru mine personal, cât și pentru a obține un anumit profit.

Machiaj

Unii oameni zic că machiajul are menirea să ascundă defecte. Tu la ce te gândești atunci când realizezi un machiaj?

Defecte nu ascunde, ci scoate în evidență frumusețea unei femei. Toate femeile sunt frumoase, iar machiajul scoate în evidență acest lucru.

pictură, gătit, machiaj, pasiune

Am cercetat un pic și-am aflat că ești studentă la turism. Vreo legătură? Te vezi realizată, profesional vorbind, în vreo pasiune din cele enumerate sau vor rămâne doar hobby-uri la care vei renunța în timp?

Turismul la fel cultivă anumite trăiri, emoții, dorința de a ajunge cât mai departe, iar colectând emoții în urma călătoriilor, le putem expune ușor într-o lucrare, care ne va aminti mereu de acele momente unice.  În bucătarie, la fel, este o legătura cu turismul, deoarece, călătorind, aflăm cele mai tradiționale bucate, cât și unele obișnuițe, pe care putem să le pregătim acasă.
Deci pasiunile nu vor fi nicidecum uitate!