Alina Alexei

(INTERVIU) Pasiunea și destinul

Patricia Cotlău

Ce lucruri te reprezintă?

Tot ce inspiră: Filmele romantice cu happy end-uri, muzica, stilul clasic și masculin.

Mmm, deci ești romantică! Se reflectă asta în activitatea ta? Dacă da, atunci cum?

Mirii mei pot confirma acest lucru. Niciodată nu am vrut sa creez coregrafii bazate pe colaje din mai multe stiluri de muzică. Am încercat mereu prin dans să stârnesc emoții, alegând cele mai frumoase piese de dragoste, ale căror versuri te pătrund până în măduva oaselor.

Danceroom Alina Alexei

Dacă tot vorbim despre miri, care a fost prima ta întâlnire cu dansul? Dincolo de asta, de ce anume dansul de nuntă?

Eu și dansul avem o relație foarte frumoasă. Prima noastră întâlnire a fost când aveam doar 5 ani. Deși la început întâlnirile se sfârșeau cu plânsete, pentru că eu credeam că nu e ceea de ce am nevoie, acum am înțeles că nu aș fi putut trăi fără el și le mulțumesc părinților, pentru că ne-au făcut cunoștință.

De fapt, creez orice tip de coregrafie. Am avut și absolvenți ai claselor a 12-a, miss-uri care concurau pentru titlul cel mare și mulți alți diferiți oameni, care au dorit prin dans să suprindă pe cineva drag. Dar dansul de nuntă îmi va rămâne mereu mai drag sufletului.

Părinții tăi au fost motivația ta pentru a intra în lumea dansului?

Cu ai mei priveam mereu la TV campionatele de dansuri și mama a vrut să mă vadă și pe mine pe scenele mari. Iată și motivul întâlnirii mele cu dansul.

Aveți o relație destul de longevivă tu și dansul. După atâta timp, cum l-ai defini?

Dansul e de nedescris! Ca să înțelegi cum e, trebuie să întinzi mâna și să te lași dusă de val. Ăsta, de fapt, e un răspuns pentru cei ce zic că nu pot dansa.

#AlexeiAlinaMakeup

Știm că, pe lângă dans, mai ai o pasiune la fel de frumoasă și anume machiajul. Pe ce mizezi atunci când realizezi un make-up?

Pe naturalețe și feminitate, iar ceea ce mă bucura e faptul că fetele nu îmi zic cum să le machiez. Asta înseamnă că au încredere în mine și le place ceea ce fac.

Crezi că pasiunile au vreo legătură cu destinul?

Sincer, nu știu. Până în clasa a IX-a, am dorit să devin jurnalist, având propria emisiune TV, dar am decis să activez în domeniul părinților mei, alegând  Facultatea de Drept, pe care n-aș schimba-o niciodată. Totuși sper în curând să am și propriul salon de frumusețe și o școală de dans, pe lingă cariera de jurist.

Alexei Alina

Ce rezoluții ai pentru 2017? Vezi acest început ca pe-o provocare de a reuși și mai multe lucruri frumoase?

2017 cred că va fi unul frumos, în care voi descoperi noi autori de romane, noi locuri turistice, rețete gustoase, măiestria de a conduce un autovehicul, oameni cu suflet mare și multe povești de dragoste, pentru a crea noi coregrafii.

ÎI MULȚUMIM ALINEI  PENTRU SINCERITATE ȘI O DOZĂ DE MOTIVARE, PENTRU CA FIECARE DIN NOI SĂ GĂSEASCĂ CURAJUL SĂ-ȘI URMEZE PASIUNILE!