Emily

INTERVIU// Tânăra participantă la show-ul televizat ”Golos Deti”

Corina Bezer

În Republica Moldova sunt foarte mulți copii talentați, tu cum l-ai descoperit pe al tău?

Când aveam 7 luni, fredonam întocmai melodia pe care mi-o cânta mama mereu. Iar la cei trei ani ai mei am început să frecventez deja studioul vocal-coreografic ,,Lollipos” și de atunci mereu sunt pe scenă.

Apropo de studioul muzical ”Lolli Pops”,  ai mai fregvent apoi și ”StarMix”, ce ajutor ai primit de la acestea în cariera ta muzicală? 

 Aceste studiouri mi-au pus o oarecare bază de artist, adica m-au învățat cum să mă comport în scenă, primele mișcări, primele emoții și tot acolo am memorat și prezentat primele mele piese.

Acorzi atenție instrumentelor muzicale, cui anume? 

În mare parte atenția mi-o ofer pianului, am ales acest instrument ,deoarece este un instrument de bază.

În 2015, ești cîștigătoarea preselecției Naționale ”Славянский Базар” în care ai prezentat țara, ce emoții ai simțit pe scenă față de amoțiile cînd apăreai pe scenele din Moldova?

Am avut emoții imense pe această scenă, ca orișicine care se află în așa un public mare, dar aceasta m-a lipsit de emotii pentru urmatoarele cântece cu care am evoluat. 

 Cu cine ai dori să cânți pe aceeași scenă? 

Aș vrea sa cânt alături de Justin Bieber, Ariana Grande, Lara Fabian si Tina Karol, deoarece ei sunt artiștii mei preferați, ei mă inspiră. 

EM

La proiectul Ucrainean ”Golos Deti” ai participat cu piesa ”Hora din Moldova”, de ce această piesă?

La început trebuia să cânt o altă piesă, însă mai apoi directorul canalului ”1+1” a decis că piesa care mi se potrivește cel mai bine este ,,Hora din Moldova” de Nelly Ciobanu. 

Emily

Care este următorul vis al tău?

Cel mai mult acuma îmi doresc să cânt și pe scena Eurovision Junior.

Autor: Alina Frunza