vintage bazaar

La data de 31 iulie restaurantul ,,Moldoviţa” a adunat la un loc cele mai înrăite fashioniste

Adelina Scripcari

La data de 31 iulie toate doamnele care au dorit să-şi reîmprospăteze garderoba cu cele mai unice ţinute, au putut veni la evenimentul ,,Vintage Bazaar” care a avut loc în incinta restaurantului ,,Moldoviţa”. 

Chiar de la prima oră cele mai matinale organizatoare şi doamne care şi-au vândut hianele şi accesoriile la cel mai vintage târg, au început pregătirile pentru ca totul să fie ca la patru ace până la venirea primelor cumpărători.

Vintage bazaar

Noi nu ne-am putut potoli curiozitatea şi am stat de vorbă cu Elena, tânăra care şi-a vândut ţinutele în care a petrecut poate unele dintre cele mai frumoase şi emoţionante evenimente din viaţă.

Elena a declarat:

Sunt aici pentru prima dată şi m-a interesat acest eveniment pentru că am o garderobă bogată cu care pot să ma împart şi cu alte domnişoare. La acest târg vând haine, accesorii, încălţăminte. Majoritatea hainelor sunt noi şi de calitate, oferind tot ce-i mai bun pentru clienţi. Doamnele sunt foarte prietenoase şi interesate. Dacă se va mai organiza un astfel de eveniment, neapărat voi mai veni. 

Mihaela este la fel una din tinerele care a dorit să-şi împartă povestea prin ţinutele care le-a adus la târg. Aceasta a declarat pentru LiberTv:

Am ales anume acest eveniment pentru ca să-mi vând hainele pentru că am auzit foarte multe lucruri frumoase despre Vintage Bazaar şi am hotărât că merită să vin şi eu. Doamnele se mai târguiesc de obicei dar în general sunt foarte amabile. Vând haine pe care le-am purtat, accesorii şi încălţăminte. De unele lucruri chiar îmi este greu să mă despart şi mă gândesc că încă le-aş mai purta, chiar dacă de mult timp nu sunt purtate. 

Vintage bazaar

Oaspeţii evenimentului au venit cu o dispoziţie extrem de mare pentru cumpărături, astfel încât se făcu rând la cabina de probă. Noi am prins câteva minute libere ale unor fashioniste şi le-am întrebat ce lucruri au putut găsi la acest târg. Nu le-am reţinut mult, nu de alta, dar nu vroiam să fim vinovaţi de faptul că le-a cumpărat altcineva bluziţa pe care ele au pus ochiul.

Cătălina este una din norocoasele care a putut să-şi îmbogăţească garderoba în adevăratul sens al cuvântului. Aceasta a declarat:

Am aflat de acest eveniment de pe un site de socializare. Am hotărât să vin aici să-mi aleg câteva haine deoarece cred că sunt la un preţ accesibil şi de asemenea sunt frumoase şi unice doar prin faptul că aceste haine au un trecut, o istorie. Prin faptul că cineva a decis să le cumpere, deja înseamnă că aceste haine au o valoare. La acest târg am găsit o rochiţă şi o cămaşă colorată pe care le voi purta cu mare drag. Voi mai veni neapărat la ediţia viitoare.

Mergând pe lângă accesoriile colorate şi unice, am găsit-o pe Virgilia, o altă tânără care a decis să nu stea duminica acasă dar să profite de timpul frumos şi să vină la cel mai vintage eveniment. Aceasta a declarat pentru LiberTv:

Am venit la acest eveniment deoarece am vrut să văd mai multe stiluri care le poartă alte doamne. Atmosfera mi se pare destul de calmă şi amicală. Sper să găsesc aici pălăria pe care mi-o doresc de mult timp. 

Vintage bazaar

Noi suntem sinceri şi vă spunem că am fost cuminţi şi nu ne-am băgat nasul în pungile doamnelor însă la ediţia viitoare la sigur o vom face, ar fi tare mare păcat să nu se împărtăşească şi cu noi cu cele mai frumoase şi unice achiziţii.

Evenimentul a început la ora 10:00 şi s-a finisat în jurul orei 16:00.