LaStrada

„La Strada” îşi măreşte echipa de voluntari

Corina Bezer

Prima etapă rezidă în completarea şi expedierea unui Formular de participare şi a unui CV în adresa “La Strada”, persoanele selectate fiind invitate ulterior şi pentru un interviu.

Formularul de aplicare poate fi accesat AICI şi urmează a fi completat şi trimis, împreună cu CV-ul, până la data de 13 noiembrie (inclusiv) pe adresa de e-mail [email protected] sau la adresa poştală: MD-2012, Chişinău, Moldova, CP 259. Hai, CURAJ! 

Persoanele selectate vor participa la instruiri şi activităţi privind următoarele tematici:

# Prevenirea Violenţei în Familie;

# Promovarea Siguranţei Copiilor pe Internet;

# Prevenirea Exploatării Sexuale Comerciale a Copiilor;

# Prevenirea Traficului de Ființe Umane.

Fondat în 2001, după mai bine de un deceniu de activitate, Centrul Internaţional “La Strada” are un nume bine cunoscut nu numai în sfera societăţii civile din Republica Moldova, dar şi pe plan internaţional. Fiind în prezent una dintre organizaţiile internaţionale puternice, ce fac parte dintr-o reţea europeană anti-trafic cu acelaşi nume, “La Strada International” este prezentă în opt state de origine şi destinaţie a traficului de fiinţe umane din Europa Centrală şi de Est – Belarus, Bulgaria, Cehia, Macedonia, Moldova, Polonia, Olanda, Ucraina. Organizaţia activează pentru a asigura o lume fără trafic de fiinţe umane prin promovarea respectului pentru drepturile omului.

Misiunea echipei de voluntari, la rândul ei, este de a contribui activ la protecţia şi promovarea în rândul tinerilor a drepturilor şi intereselor legale ale grupurilor vulnerabile la nivel individual, legislativ şi executiv.