dd

Mai mulți unioniști au venit în sprijinul Asociației „UNIREA – ODIP”, după ce a fost amendată că a colectat semnături pentru Unirea cu România

Corina Bezer

Potrivit președintelui Asociației „UNIREA – ODIP”, Vlad Bilețchi, „acești oameni au contribuit din puținul lor pentru a ajuta mișcarea unionistă să-și continue activitatea, să-i cunoaștem, să-i respectăm și să li se înmulțească rândurile”. 

„Am inima plină de fericire și recunoștință datorită acestor oameni.
După ce am făcut apel la ajutor pentru a scăpa de amenda nedreaptă am primit sute de mesaje de susținere și cuvinte frumoase.
Mai importante decât gurile care vorbesc frumos  sunt mâinile care ajută. Acești oameni au contribuit din puținul lor pentru a ajuta mișcarea unionistă să-și continue activitatea, să-i cunoaștem, să-i respectăm și să li se înmulțească rândurile.
O vorbă din popor ne spune că prietenul la nevoie se cunoaște.
UNIREA FACE PUTEREA!”
, a scris Vlad Bilețchi pe o rețea de socializare. 

Potrivit Asociației „UNIREA – ODIP”, cei care au donat pentru Unire sunt:

 1. Cristi Ioancea
 2. Călin Lascut
 3. Mariana Plămădeală
 4. Carolina Mamei
 5. Lany Bagyra
 6. Carolina Hadji Michael
 7. Elizaveta Comerzan
 8. Chelsoi Petrișor
 9. Radu Parpalea
 10. Iurie Țugulea
 11. Gabriel Ivan
 12. Corneliu Dicusar
 13. Rima Konovalova
 14. Tamara Voluța

dd

Menționăm că Asociația Obștească „ODIP” a fost amendată cu 6500 de lei pentru că ar fi încălcat legea atunci când a colectat semnături pentru Unirea Republicii Moldova cu România. Unioniștii spun că nu sunt de acord cu sentinţa şi o vor ataca la Curte de Apel. Aceștia mai spun că autoritățile comit un abuz.