Marin Danuța

Marin Danuța: „Este foarte important ca cei ce simt și sunt români cu trup și suflet să poată avea reprezentantul lor în Parlamentul Republici Moldova”

Corina Bezer

1. Pentru început, te rog să ne spui mai multe despre tine. Ce ar trebui să cunoască cititorii despre tânăra Marin Danuța?

Sunt un tânăr de 19 ani. Am absolvit IPLT „Grigore Vieru” și sunt pasionat de muzică. Totodată, mereu am iubit valorile naționale românești ale neamului nostru. De asta, de un an și cinci luni sunt membru activ al Asociației „UNIREA-ODIP”. 

ff

2. Te-ai remarcat prin implicarea foarte activă în Asociația „UNIREA-ODIP”. Ce te-a determinat să te alături acestei asociații?

Din clipa când am cunoscut acești tineri de la „UNIREA-ODIP” și am văzut cât de tare își iubesc Țara, cât de tare își doresc o țară mare și frumoasă ca soarele sus pe cer, din acel moment am devenit și eu membru ODIP. Muncesc alături de colegii mei informând populația Republicii Moldova despre toate avantajele unirii. 

ff

3. În contextul alegerilor parlamentare, de ce crezi că este important ca unioniștii să fie prezenți în viitorul Legislativ?

Eu cred ca este foarte important ca unioniștii să fie prezenți în viitorul Parlament pentru a putea reprezenta majoritatea unionistă. Este foarte important ca cei ce simt și sunt români cu trup și suflet să poată avea reprezentantul lor în Parlamentul Republici Moldova.

4. De ce îl susții pe președintele „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, în campania electorală?

Sunt convins că Vlad Bilețchi este persoana potrivită, care ar putea să ne reprezinte în Parlament. Muncind alături de Vlad l-am cunoscut foarte bine și de fiecare dată când își punea un scop încercam împreună să îl ducem la bun sfârșit. Eu îl susțin pe  Vlad Bilețchi și eu votez ca unionistii să poată avea reprezentantul lor în Parlamentul de la Chișinău.

Doamne ajută! Trăiască România mare!

ff