dd

Marius Nicula: „Unirea trebuie să fie prezentă în Parlament!”

Corina Bezer

1. Pentru început, te rog să ne spui mai multe despre tine. Ce ar trebui să cunoască cititorii despre Marius Nicula?

Am 17 ani și sunt elev la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”. Dupa parerea mea, sportul este o cale de a ma relaxa si mă dedic totalmente anume lui în timpul meu liber.

2. Te-ai remarcat prin implicarea activă în Asociația „UNIREA-ODIP”. Ce te-a determinat să te alături acestei asociații?

Foarte des ma gândeam sa fac voluntariat, să ajut oamenii care chiar necesită ajutor. Asociația „UNIREA-ODIP” am cunoscut-o pe data de 9 mai, atunci când s-a organizat o amplă acțiune de salubrizare a Cimitirului Eroilor Români, care se află într-o stare deplorabilă. Am participat, deoarece anume acel cimitir ne lasă vie o filă din istoria neamului nostru. Astfel am decis sa mă implic mult mai mult în Asociația „UNIREA-ODIP”, fiind o șansă bună de a cunoaște oameni, lucruri noi și de a iesi din zona mea de confort.

dd

3. În contextul alegerilor parlamentare, de ce crezi că este important ca unioniștii să fie prezenți în viitorul Legislativ?

Consider ca este important ca unionistii să fie prezenti în viitorul Parlament, deoarece astfel ne vom face auziți și vom avea o șansa mai mare de a ne manifesta. De asemenea este important pentru noi, unioniștii, să fim prezenți în Parlament. deoarece dacă nu vom fi prezenți atunci gândul despre unire nu va fi prezent în Parlament.

4. De ce îl susții pe președintele „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, în campania electorală?

Pe Vlad îl stiu de ceva timp și ne-am împrietenit, fiind o persoană ce găsește limba comună cu orice caracter ar avea omul, o persoană „jos pălăria”, o persoană simplă ca noi toți, dar plin de idei fenomenale și cu un scop greu de atins. Din acest considerent, am decis să-l ajut în acest drum greu și plin de obstacole.

dd

Menționăm că președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, va candida pe listele Partidului Liberal, dar și pe circumscripția numărul 26, care include sectoarele Centru și Buiucani. 

dd