dd

Medicii, despre șoferița Porsche-ului care a provocat accidentul de la Buiucani: „Faptul că a rămas în viața a fost unicul lucru pozitiv. De obicei, astfel de pacienți NU supraviețuiesc”

08-10-2019 15:01

Șoferița de 34 de ani, care ar fi provocat accidentul produs acum o săptămână la intersecția străzilor Alba Iulia și Onisifor Ghibu, a decedat în această dimineață în secția de terapie intensivă a Institutului de Medicină Urgentă din Chișinău. Informația a fost confirmată de directorul adjunct al instituției, Igor Curov.

„Faptul că ea a rămas în viață era o dinamică pozitivă, dar evoluția stării organismului ei nu era pozitivă. După așa un politraumatism, procesele n-au fost restabilite total. Cu așa un politraumatism nu se supraviețuiește”, a declarat șeful secției Anestezie și Terapie Intensivă, menționând că femeia a suportat două intervenții chirurgicale.

Amintim că bilanțul accidentului de pe bulevardul Alba Iulia din Chișinău a ajuns la doi morți. Șoferița din Porsche Cayenne, Svetlana Ungureanu, a decedat în această dimineață pe patul de spital, la opt zile după ce a cauzat accidentul.

Precizăm că, în urma accidentului, un bărbat a decedat pe loc. Acesta era pasager al mașinii.

În total, 25 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.