Teodora

Micuța Teodora are nevoie de ajutorul fiecăruia dintre noi. Micuța suferă de o boală gravă și nu poate respira singură

Corina Bezer

Din păcate, mai multe spitale din Europa nu o pot ajuta în această perioadă. Cu toate acestea, spitalul Medistat din Istanbul îi oferă o speranță.

Costul tratamentului și operației ar costa cel puțin 60.000 de euro și 10 000 de euro cheltuieli de transport. Suma însă este mult prea mare pentru părinții Teodorei. Astfel, părinții apelează la oamenii cu sufletul mare pentru a îi da Teordorei o șansă la o viață normală. 

„Dragi prieteni, colegi, apropiați, voi, cei care ne cunoașteți și cei care nu ne cunoașteți, dar ați auzit întâmplător de noi – din suflet vă rugăm să ne fiți alături în această încercare grea. O încercare greu de descris în cuvinte. Starea critică a fetiței noastre, necesită tratament și operație imediată! Teodora nu a fost ținută în brațe de mamă, nu și-a cunoscut tatăl si nici cei doi frățiori mai mari care o așteaptă cu nerăbdare acasă. Ajutați-ne vă rugam sa ne putem salva fetita! Vă mulțumim și Dumnezeu să vă răsplătească orice efort cât de mic!”, este mesajul părinților Teodorei. 

Cei care doresc să o ajute pe micuța Teodora, pot apela la numerele de telefon afișate mai jos sau dona prin conturile bancare. 

Numere de contact:
+4 0763195288 – mama – Pasa Loredana
+4 0755842576 – tatăl – Pasa Sergiu

CONTURILE LA CARE NE PUTEȚI AJUTA:

Cont RON : RO56BTRLRONCRT0V25655702
Cont EURO : RO68BTRLEURCRT0V25655701
Conturile sunt deschise la Banca Transilvania pe numele tatălui: Pasa Sergiu
SWIFT: BTRLRO22
PAYPAL : paypal.me/LoredanaPasa

Mai multe detalii despre cazul Teodorei, puteți afla de aici.